Ett underligt träd till Svante

kotrad

Hittade ett underligt litet träd i en trädgård igår. Någon som vet vad det är?
😉

Till Svante

svante1

Här har jag lagt in bilden. Klicka på bilden och den lilla verktygsmenyn dyker upp. Klicka inte! på krysset för då är bilden borta igen. Klicka längst upp på symbolen för en länk.

svante2

Då kommer den här rutan upp och länken till bilden finns redan där. Klicka på ”lägg till länk”. Klart.
Nu försvinner den lilla extra menyraden också.

Har du fler frågor eller var det inte tydligt nog är du alltid välkommen!

7 reaktioner på ”Ett underligt träd till Svante

 1. Nu har jag något att pyssla med imorgon, om det är lika kallt ute, som idag. Det verkar bli mer att göra för att få inläggen att se ut, som tidigare, med den nya Editorn. Med den gamla var det klart i, och med att jag infogade bilden. Vad trädet beträffar så finns sådana att köpa i byggvaruhandeln, men jag kan inte namnet på latin, men på Svenska är det en Torkvinda.
  Svante

  Gilla

  1. Ha..ha.. vi får leta efter det latinska namnet senare.
   Tycker allt tar längre tid. Man får klicka fler gånger och man får hela tiden skrolla upp eller ner. Sedan är alltid en kategori redan ikryssad. Jag retar mig något vansinnigt på det. Får kryssa i den kategorin jag vill ha och ta bort den redan kryssade. Man kan bli tokig för mindre.

   Gilla

   1. Ingenting i vårt samhälle verkar bli enklare. Funderar ibland på att helt lämna alla moderniteter. Jag är utbildad bilmontör, sedan 1964, men öppnar jag en motorhuven på en modern bil, idag får jag vara glad om jag hittar oljestickan.
    Svante

    Gilla

     1. Jag skulle byta parkeringsbelysningslampa på min Mazda jeep, men fick lov att lämna den på verkstad, då innerskärmarna måste tas bort för att komma åt glödlamporna. För att byta höger strålkastarlampa måste vindrutespolningsbehållaren, och pumpen bort. Funderar starkt på att leta upp en gammal 245:a Volvo, den får jag in i varmgaraget i källaren utan att skrapa bort taket på den.
      Svante

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s