Det har slutat

snoslut

Det snöar inte längre men om några timmar börjar det igen. Snöhögar efter röjningen har nått maxhöjd på en del ställen. Har vi kanske tjatat för mycket om snö. Ni vet, man ska tänka efter vad man önskar sig. Det kan hända att man får det också 😉

7 reaktioner på ”Det har slutat

 1. Bleu, blanc, rouge. Gör sig bra på bild. Jag blev full i skratt men tänkte att jag kanske inte skulle skratta, det kanske ä r för mycket av det goda. Men ni har fått plogat i alla fall så att du kan gå ut igen… Klassiskt vacker bild.

  Gillad av 1 person

 2. He..he… Vi får hålla oss på landsvägen allt annat är omöjligt än. Är inte så min grej, går helst i skogen eller naturreservatet. Men vi är tacksamma för bondens insats ändå.

  Gilla

 3. Här har det inte slutat snöa, och lär visst inte göra det förrän på torsdag. Lite provisorisk plogning utfördes för 1 timme sedan, men det syns inte längre annat än högre snövallar. Jag har definitivt inte önskat mig någon snö, och kyla, så skyll inte på mig. Får se om jag hittar något liknande motiv när det blir ljust igen.
  Svante

  Gilla

 4. Oj, vad mycket snö 🙂 Jag önskade mig snö och lite kallt, och fick det i två dagar, sen tror jag att det var väldigt många som inte önskade snö – så det var väl därför mycket av det slaskade bort redan igår, ha ha 🙂

  Gilla

 5. Ja, nu räcker det väl med snö hos dig, det har vi ju ett tydligt bildbevis på här 😉 Men bilden är riktigt fin med den roströda trä fasaden och blå fönsterkarmar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s