Ont!

idrost

Har ont så in i helvete vassen och känner mig som skruven. Kan knappt röra mig.
Det är visst dags att byta däck, så även för min bil. Alltså får jag ta upp däcken från källaren och sedan ska de andra ner igen. Delade upp det på 4 dagar men min nerv tog väldigt illa upp. Hoppas jag får den att uppföra sig normal igen så snart som möjligt. Minipaus med andra ord.

8 reaktioner på ”Ont!

 1. Gillar bilden, inte det du skriver. Undrar om inte vädret har viss betydelse, för jag har också mer värk i min ryggskada, och lusten att gå ut har nästan försvunnit.
  Svante

  Gilla

  1. På bättringsvägen. Imorgon är det nog ”bara” vanliga plågor. Nej, vädret påverkar min smärta inte ett dugg. Nervsmärtor gör inte det. Det finns en hel del saker som jag får undvika men tunga lyft (tyngre än 5 kg ungefär) är värst.
   Känner igen det att lusten försvinner till det mesta när smärtnivån stiger.

   Gilla

 2. Ogillar 😦 Hoppas du snart mår bättre igen. Jag hade också mina däck i källaren tidigare, men numera förvarar jag dom på ett däckhotell, och det är nog det bästa jag gjort, det är värt vartenda öre, kostar mig 100kr/mån, och då ingår förvaring, däckbyte samt däcktvätt. Jag bara ringer och bokar en tid när det är dags att byta, hur smidigt som helst.

  Gilla

  1. Smärtnivån är nästan normal idag. Imorgon kan jag nog ta tag i bloggvärlden igen.
   Har funderat på ett däckhotell som min däckservice också har. Får fråga vad det kostar nästa gång. Snällt av dig att komma med konstruktiva förslag 😀

   Gillad av 1 person

 3. Helgillar din snygga bild på fastrostade muttern! Men hu, det låter illa med smärtorna! Susans förslag låter superbra, då skulle du ju slippa hantera däcken. Och i vissa lägen är det överstrukna ordet på sin plats. Bort fula smärta, bort!

  Gilla

  1. Visst är det bedrövligt men du känner ju till det också. Smärtnivån är nästan normal. Imorgon kan jag nog ta tag i bloggvärlden igen.
   Har också funderat på ett däckhotell. Får fråga min däckservice vad det kostar nästa gång.
   Roligt att du gillar muttern. Den har jag haft i arkivet ett tag. Eftersom jag inte kan bestämma mig vilken liten kamera jag ska köpa (suck och elände) är arkivet bra att ha.

   Gilla

   1. Nåt ska man ju ha alla sina bilder till. Att välja något så viktigt som en kamera är inte lätt alls. Det borde vara roligt, men… Skönt att höra att smärtorna ger med sig.Fortsätt att krya på dig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s