5 reaktioner på ”Klarade mig

 1. Hann gå en förmiddagspromenad, och dammsuga bilen innan regnet. Sedan blev det inneaktiviteter, som dammsugning av källare, (gissa om det var många spindlar, som var sura). Därefter lite uppehåll, så jag kunde köra slut på två trimmerbatterier. Regn igen, med åska denna gång, och ingen mer promenad. Det var både viktigt, och bråttom med lungröntgen, och blodprov, men sedan blev det tyst från sjukvården. Gissar att det kommer att komma en tid för undersökning i Gävle, trots att jag meddelat att jag aldrig mer kommer att besöka detta sjukhus.
  Svante

  Gilla

  1. Det blir äkta vårstädning hos dig. Tror jag får också börja….. imorgon kanske 🙂
   Finns det ett alternativ istället för Gävle sjukhus? Hoppas du får svar snart!

   Gilla

   1. Enligt det fria vårdvalet, har jag rätt att gå till vilket sjukhus i Sverige, som jag vill. Däremot kämpar de olika landstingen mot det direktivet allt vad de kan. Har du någon gång hört talas om att en blodtryckssänkande medicin, som bland andra biverkningar har en som är blodtryckssänkande. När jag tog upp det med läkaren fick jag svaret att ”man ska inte läsa så mycket”.
    Svante

    Gilla

    1. Det förvånar mig inte det minsta. Kunde också berätta hårresande svar och påståenden som vi fick bara några månader innan min man dog. Han vägrade också att läggas in på Sahlgrenska i Göteborg.
     Om vi kunde lita på läkare hade vi inte läst så mycket…… Jag läser också noga, alltid!

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s