10 reaktioner på ”Hot

  1. Måste kontakta dem, behöver mina tabletter. Har själv jobbat i vården, har kämpat för min cancersjuke man i 21 månader fram till hans död. Jag kan systemet och kan bli väldigt upprörd om läkare inte sköter sitt jobb eller nånting går fel. Och då……. är jag inte nådig längre och går i värsta fall ända upp till chefernas nivå.

   Gilla

 1. Jag gillar din bild trots att det oftast betraktas som klotter. Det är jobbigt att behöva ta i när man ringer vårdcentralen, det borde inte behöva vara så. Hoppas att det ordnar sig och att du inte är mycket sjuk.

  Gilla

  1. Jag har en inklämd nerv i halsryggen sedan 11 år tillbaka som inte kan opereras. Det ordnade sig väldigt snabbt och jag fick t.o.m. frågan om jag vill prata med chefen för att anmäla det som hade hänt. Eftersom den chefen har hjälpt mig med intyg efter min mans död som den ansvariga läkaren på ett sjukhus inte ville göra avstod jag.

   Gilla

   1. Det är viktigt att reagera och påpeka sånt som blivit fel, men det är inte alltid man orkar. Det är tufft när det känns som om man måste kämpa hela tiden. Angående din nervinklämning så misstänker jag att det är något sådant hos mig också, men har inte fått det konstaterat än.

    Gilla

    1. Det tog 5 månader och 5 läkare innan den 6. läkare gjorde sig besväret att leta efter orsaken av smärtan. Då hade jag redan tänkt att jag inte klarar av att leva så.
     Det är väldigt tufft att kämpa hela tiden. Kampen när min man blev sjuk knäckte mig nästan men för hans skull… du vet.
     Har bytt vårdcentral och därför blev allt så upp mot väggen.
     Hoppas du får en diagnos så fort som möjligt!

     Gilla

     1. Det är så komplext. Jag är multisjuk och då är det lätt att alla smärtor och alla symptom bortförklaras med en av diagnoserna. Det tog mig 2,5 år att få komma till en ortoped för min svåra artros i nyckelbensleden och min impingment i axeln. Detta trots att jag har haft svår värk i bakhuvudet dag och natt under den tiden kopplat till starka vänstersidiga smärtor i kroppen, veckolånga migränanfall m.m.m.m. Det finns ingen som tar ansvar för hela mig utan bara deras lilla bit och jag får tigga till mig remisser för vidare undersökningar.

      Gilla

      1. Jag förstår och så brukar det gå till och jag har hört horribla saker om just multisjuka personer.
       Vad jag aldrig kommer att förstå är varför allmänläkare har så svårt för att skicka folk till specialister. Vad är det? Prestige eller pengar? Antar både och… Man kan förtvivla men det är visst den bästa sjukvården i världen, suck!

       Gilla

       1. Pengar, enbart pengar. Varje remiss kostar pengar. Olika diagnoser ger olika mycket pengar. Deprimerad får du vara, det ger bra betalt.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s